onsdag 30. september 2009

Xhibition!
Åpningen av

Riviera Maison Flagship Store Bergen

skjer på Xhibition 31. oktober 2009.I disse dager bygges det et helt nytt lokale som skal huse 300 m2 rein, kjær interiørglede! Dette kommer virkelig til å bli Bergens vakreste handleopplevelse.

Vi drar det hele i gang ved å gi 10 % rabatt på HELE sortimentet - også bestillingsvarer!


Vi sees i 1. etasje!

21 kommentarer:

 1. Var det ikke det jeg hadde på følelsen:) -og jeg er innom Exhibition hver dag i lunsjen. Kjøper som regel ferske rundstykker eller frukt på Rema 1000 i kjelleren. Jeg syns det høres ut som om Exhibition får seg et realt løft nå.... YOU MADE MY DAY:)

  SvarSlett
 2. Det hørte jeg for en ukes tid siden i en annen interiørbutikk, det er mange som gleder seg. Inkludert meg!!! Ha en super dag!:) Heidi

  SvarSlett
 3. Å som jeg gleder meg! Dette setter et skikkelig piff på høsten i denne regntunge byen. Lykke til med videre arbeid som gjenstår før åpningen!
  Hilsen Bente M.

  SvarSlett
 4. Dette blir spennende.. Kan tro jeg har tenkt og vurdert hvor denne butikken skulle være...Så i dag har jeg endelig fått bekreftet alle mine vurderinger frem og tilbake, for jeg hadde på følelsen at det var på Exhibition:-)
  hilsen Lilli

  SvarSlett
 5. Så flott at det er på Exhibition! Jeg må ofte innom der for en tur på Åhlens, og nå tror jeg det blir to stopp på Exhibition fremover;)

  Lykke til med innspurten, gleder meg stort til åpningen:)

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 6. Jippija, jeg gleder meg:)

  Tonje ♥

  SvarSlett
 7. Det var akkurat det jeg lurte på ... Takk for hyggelig tlf. samtale i dag, jeg gleder meg til å treffe dere. Lykke til med forberedelsene til åpningen!!

  SvarSlett
 8. Jepp,det var akkurat det jeg håpet på at dere hadde valgt Exhibition! Kjekt kjøpesenter med mange spennende butikker!Lykke til med all jobbingen og forberedelsene til åpningen!!Og jeg gleder meg til å treffe dere:)
  Ha en fin onsdag!
  Klem Linda

  SvarSlett
 9. hei på deg ;)
  det ante meg , selv om jeg en stund var overbevist om at dere skulle komme nærmere teateret ;)

  Gleder meg masse.
  ha en deilig kveld.

  SvarSlett
 10. Å eg som reiser til Bergen om ei veke...hmmm må vist bli ein tur til før jul da. Huff, så leit... ;o)

  Det blir uansett kjempespennande!
  Helsing Tonje

  SvarSlett
 11. Så kjekt at det er på Xhibition! Midt i byn er jo fantastisk:) Gler meg til å besøke butikken:)

  SvarSlett
 12. Går det an å bestille varer og?? så bra i tilfelle!! her i trondheim er det ingen som har rm lenger, trist! inkala

  SvarSlett
 13. Kommer til å bli kjemefint, det er jeg helt sikker på!
  Skal nok innom ved første bytur:)) Elsker nye butikker:))
  Lykke til i innspurten!!

  SvarSlett
 14. Tusen takk for invitasjon til festen Catherine:) Det gledet mitt hjerte stort da nyheten kom fra Jan Erik. Jeg så konkurransen her bloggen om biletter til festen, men tenkte "jeg vinner aldri konkurranser på bloggen, så det er ikke vits og prøve en gang". Så ble jeg så glad når jeg så at alle fra Bergen som hadde prøvd seg fikk en plass, men så lei meg for at jeg ikke hadde prøvd. Her etter skal jeg prøve meg på alle konkurranser;) Derfor et super gla og varmt hjerte. Og jeg gleder meg stort.

  Det er vist mange som hadde tenkt seg at butikken skulle være på Exhibition, det hadde ikke jeg. Men flott med et så flott pust på det senteret;) JEg gleder meg stort.
  Tusen takk for at du lar drømmene dine bli virkelige for alle oss andre også:)

  Klem fra Miriam;)

  SvarSlett
 15. Heihei; første gang jeg er innom bloggen din i dag! Fantastisk side. Vi skal bygge på 120 m2 - og huset deres ser bare helt fantastisk ut. Inspirerende; men veldig synd at butikken er i Bergen da - for oss som bor i Oslo :) Masse lykke til! Jeg følger nok med framover!

  SvarSlett
 16. I love your blog an I will join to see more pictures about riviera maison.
  Greetings from Steffi

  SvarSlett
 17. Gleder meg til å komme innom! Legger deg til blogglisten min. Stilig bad du har!! Me like a lot!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 18. Gleder meg til butikken din skal åpne!! Blir nok bergenstur da;) Men hvor ligger den?? kan du ev legge ut et kart - for oss som ikke er lommekjent i Bergen....:)

  SvarSlett
 19. Tenker det blir en fantastisk butikk, lykke til på Xhibition! Det er ikke det enkleste senteret å drive butikk på, det har jeg selv erfart, men krysser fingrene for at din butikk setter litt fart på senteret =)

  SvarSlett
 20. Tenker du har noen travle uker frem til mål. Skulle gjerne ha vært der på åpningsdagen å ta det glasset med champagne for å feire dere.
  En deilig kveld ønskes av
  Anette Willemine

  SvarSlett
 21. Heisann.. Tenker at Xhibition får et KJEMPE LØFT med en så eksklusiv butikk! GRATULERER med valget å plassere butikken i et kjøpesenter i by`n, fordi da er det åpent på kveldstid også ;o) Mo9ka

  SvarSlett