fredag 11. september 2009

Reisebrev...

Da var Riviera damene tilbake fra en opplevelsesrik tur til Amsterdam. Fredagsroen har senket seg mens jeg prøver å fordøye alle inntrykkene fra turen.Disse turene pleier vanligvis å strekke seg over 2 dager, men denne gangen måtte vi tilbake til Bergen samme kveld. Dagen vår varte i 19 timer fra begynnelse til slutt, og energinivået var nært null-nivå når jeg ramlet inn døren kl. 23 i går kveld.

Jeg forlot hjemmet kl 04.45 om morgenen, og plukket opp Frk. T oppi lien. 6 damer møttes uvanlig opplagt utenfor Flesland, klar for en maratonreise som skal sette bunnsteinen for Norges første Riviera Maison Flagship Store. Den oppmerksomme leser registrerer sikkert at butikken vår har endret navn fra "Concept Store" til "Flagship Store." Vi er selvfølgelig litt stolte av dette...


Første stopp i Amsterdam var en Riviera butikk som er kombinert blomsterbutikk og RM Store. Det var jo faktisk det eventyret begynte med; én blomsterbutikk! Denne butikken er min absolutte RM favoritt. De nydeligste blomster kombineres med de lekreste interiørartikler - I´m in heaven!


Alle RM butikker har en helt unik atmosfære. Kaffe og småkaker til alle besøkende er en selvfølge, og personalet er behjelpelig på en avslappet måte - du må gjerne bli en time, eller to...

Denne atmosfæren ville jeg at alle mine ansatte skulle føle på kroppen. Målet er at vi skal skape samme gode stemning i vår egen butikk. Et vennlig smil. En kunnskapsrik betjening. En ekstraordinær opplevelse.


RM-teamet hadde dekket til lunsj midt i butikken, og butikksjefen opptrådte som den perfekte vertinne. Fantastisk mat i fantastiske omgivelser!Neste stopp var RM´s stolthet: Riviera Maison Concept Store i Amsterdam sentrum. Du finner den rett bortenfor Louis Vuitton og Gucci. Vi var litt skeptisk da vi ble fortalt at stylingteamet hadde malt hele butikken SORT. Da snakker vi alt; hyller, shutters, vegger og innredning. Vi bekymret oss helt uten grunn. Butikken var helt rå, og det inspirerte å se at alle RM´s produkter også fungerte i en helt annen setting.Vi fikk tid til en runde ekspress-shopping før vi måtte rette nesen mot Schiphol igjen, noe som undertegnede selvfølgelig utnyttet til det fulle! :) På veien hjem hadde vi 2 timer på Kastrup, noe som gikk hardt utover Visa-kortet. Det var som Herr. E (Den Norske agenten for RM) sa: "Ta fly til København og benytt 4 timer på Kastrup så er hele juleshoppingen unnagjort!".Summa sumarum var turen svært vellykket - en opplevelse og en energiinsprøytning sårt trengt før vi skal til pers. Vi har mye å leve opp til. Standarden er høy. Det jeg er helt 100% sikker på er at jentegjengen som skal jobbe i Norges første RM butikk vil gjøre en f******* god jobb. Alle har noe særegent å tilføre butikken, og jeg er ikke i tvil om at "RM Dreamteam" vil skape Bergen´s vakreste handleopplevelse! Vi gleder oss til å dele en kopp kaffe med deg!13 kommentarer:

 1. Dette høres bare helt fantastisk ut !!!!
  Og hele denne butikken du skal åpne høres bare utrolig flott ut, ja ikke bare høres flott ut. Den BLIR flott !!!!
  Vi trenger en avde i Kriatiansand ;)
  Kommer jeg til Bergen, ja så kommer jeg innom :))
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Åh, som jeg gleder meg til dere åpner butikk i Bergen!! Jeg kommer nok til å komme der og bli en time eller to, hihi;)

  Jeg har selv shoppet på Kastrup og det er helt topp! Min tante har reist masse, men det er hennes favoritt flyplass og det sier sitt:)

  Ha en god, og avslappende, helg:)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 3. Hei.

  Skulle virkelig ønske at denne butikken (eller kjeden da;)) kommer til Oslo området.. men siden Bergen by er de heldige som får oppleve interiør heaven, så har jeg et lite spm.. kommer det til å være en web shop også? Slik at vi mindre heldige kan få drømme interiøret?

  Neste gang jeg kommer til Bergen så kommer jeg garantert innom... må bare spare opp litt penger først:)

  Og til slutt et siste spm... hvilken prisgruppe er det på varene? Ikke for å være frekk, men er bare nyskjerrig:)

  Lykke til med butikken!

  Cathrine.

  SvarSlett
 4. Hei Cathrine!

  Det finnes en shop-in-shop RM butikk på Vindern i Oslo. Ellers vil det ikke komme norsk nettbutikk med RM. Dog kan jeg sende varer til deg på forespørsel. Prisnivå Medium ++.

  Gleder meg til å se deg i butikken! :)

  SvarSlett
 5. Hei.

  Må bare få takke deg igjen for en helt fantastisk tur. Hadde det utrolig kjekt.

  Har ikke drømt om annet de siste nettene:)

  Klem fra
  Nathalie

  SvarSlett
 6. Hei kjære deg!!

  Herlighet, så snill du er!!! Jeg leste kommentaren din på mobilen i dag tidlig, og ble overlykkelig! Finnes det virkelig så snille mennesker som deg? Jeg er i Bergen i helgen, så litt sent ute med å svare.. Men blir kjempeglad om du vil sende den til meg!!: ) Ellers er jeg i sentrum både i dag og i morgen, så hvis du vil ta en kaffe så gi meg beskjed: )
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Jeg er stum av beundring over alt du får til, kjære jenta mi. Bloggen din er kjempeflott, og det er så kjekt å lese alle de positive tilbakemeldingene du får. Vi gleder oss til å besøke butikken din åpningsdagen !!!

  Stor klem fra Mamma og Mr. J

  SvarSlett
 8. Vilka underbara bilder och vilken butik!!!!Tur att RM finns inte i Malmö, för då skulle jag spendera alla mina pengar där haha :D

  Ha en mysig lördagskväll! Kram/Nicky :)

  SvarSlett
 9. DROP IT LIKE IT´S HOOOOOOOOOT, du er bare RÅ!!!!
  Gleder meg sånn til dere skal åpne. Har snakket litt med Annétt, hadde vært utrolig gøy å kommet over til åpningen, traskenes inn med Melli blingsa, hehe!!! STÅ PÅ Jenta mi. Kjempe stolt av deg, alt du får til!!!
  Savner dere masse. klem klem

  SvarSlett
 10. En skulle bodd i Bergen, skjønner jeg?! Ingen tvil om at dere hadde en super tur!! Flotte bilder:) Masse lykke til videre!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 11. Å, det her må vel vere draumebutikken å jobbe i!! Høres ut til å vere den perfekte arbeidsplass og butikk! Når eg reiser heim på ferie så MÅ eg innom her!!
  Kjekt å følge med på utviklinga!

  :) Camilla

  SvarSlett
 12. skulle gjerne hatt det "Design team"et hjemme hos meg!

  hvordan får man sett hele RM sitt sortiment?
  De har jo en del lamper/service/og annet småtteri som ikke står på hjemmesiden.......

  Hilsen Elin

  SvarSlett
 13. Å herregud!!!

  Gi meg den senga over her å jeg skal gjøre som Tornerose...

  SvarSlett