torsdag 23. juni 2011

Mine 5 beste!

Det har blitt litt shopping den siste tiden - for det meste småting... Her er mine favoritter akkurat nå:

1. Ny veske fra Marlene Birger kjøpt hos Philippa på Nesttun i dag. Love it!


2. Verdens lekreste, og beste, olivenolje fra Chateau d'Estoublon kjøpt hos Rivièra Maison i Den Haag. Flakongen er formet som en parfymeflaske, med "sprut" og det hele. Tror jeg skal undersøke om vi kan selge disse i våre egne butikker også...


3. Rosa Peoner til stuebordet. Mine rosa Peoner utendørs er allerede avblomstret uten at jeg har hatt nevneverdig glede av blomstringen... Hvor blir det av sommeren på Vestlandet? 9 grader i skrivende stund! ;(


4. Sko fra Lexington til Herr C.


5. Yacht club anker pute og matchende quilt fra Rivièra Maison Bergen. Puten til båten, og quiltet skal benyttes til å lune kalde sommerkvelder på piren.
Ikke la den lune solnedgangen lure deg - det er urettferdig kaldt i Bergen!

- Natta fra Catherine (som reiser nordover i morgen tidlig...)

3 kommentarer:

 1. Det er urettferdig kaldt i lofoten også!!! Vi ble virkelig bortskjemt med de flotte sommerdagene i forrige uke, så nedturen ble stor når jeg våknet til skodde og øsende regn! Anbefaler virkelig å ta en tur utover i Lofoten når dere først er så langt nord ja. Du får stikke innom å gi meg noen interiør- og hagetips da, for det temaet er du/dere god på ser jeg ;)

  God tur nordover i morra!
  Karina

  SvarSlett
 2. Her var det mye fint, men vesken Chatrine....den var bare lekker :)

  Vigdis

  SvarSlett
 3. Hei!
  Kom tilfeldigvis innom bloggen din, og har sittet og lest flere innlegg hos deg! Så utrolig flott og delikat stil du har! Så morsomt å lese de første innleggene i bloggene, og vi tenker likt alle sammen! Jeg og satt i flere timer å leste utrolige flotte blogger som Christines "hvit stil"... Morsomt!
  Elsker butikken i Nordre♥
  Hilsen Liv Johanne

  SvarSlett